Tema med variationer

Carlstad Art Gallery

Öppet vardagar 11-18, lörd 12-16

https://www.facebook.com/CarlstadArt

Den 1 dec. 2019 öppnade vi nya galleriet i Galleria Duvan i centrala Karlstad. Några yrkesverksamma konstnärer delar på en fin lokal mitt i centret, 2:a etage och ställer ut våra egna verk. Nutida realism, föreställande gedigna hantverk från konstär till kund utan kringelikrokar. För närvarande:

Olga Magnusson, Deje

Laber Halimi, Göteborg/Karlstad

Håkan Gidebratt Karlstad,

Ylva storm, Årjäng keramik, 

och jag själv. Kanske blir vi fler vartefter.

https://www.svt.se/…/varmland/nytt-konstgalleri-oppnade-i-d…

Född 1950 i Värmland. Bott i bl.a Göteborg och utanför Arvika på gamla släktgården Trotakan. Pianopedagog, kyrkomusiker och på hel- eller deltid som yrkesverksam konstnär. Debututställning 1969 på Björngårdsvillan i Göteborg och därefter ca 37 utställningar runt om i Sverige och utomlands.

Klassisk musik är sammanvävd med mitt innersta språk, för uttryck även i måleriet. Det realistiska temat öppnar för en oändlighet av variationer, där detaljrikedom och briljans i presentationen eftersträvas - så långt det nu är möjligt.

Drivit verksamhet inom hotell, restaurang och turism där det under alla år visats både andras och min egen konst. Kontakter med konstnärer som betytt mycket både gällande samtal, workshops, kursverksamhet etc för att finslipa teknik och öppna dörrar. Exempelvis Sjöhaget 4 km söder om Arvika i 13år, ENGgården (fd HageGården) i Brunskog i 10år. 

Medlem av bl.a: Svenska Konstnärer  (VIP)

                            Konstnärernas Riksförbund, KRO

Min bostad och atelje utanför Arvika. Vi lämnar/kör ut/transporterar ut ev. köpt tavla med hänsyn taget till pågående epidemi. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now