Tema med variationer

Galleri i Friedrichshafen  Baden-Württemberg, Sydtyskland, vid Bodensjön har sedan flera år tillbaka gett en inbjudan till att ha en separatutställning, Det kändes passande att genomföra våren 2021, men är nu flyttad till april 2022.

Galleri-verksamheten i Puerto Banús, Marbella projekteras och flera har preliminärt anslutit sig. Covid hindrar f.n. all utveckling.

Född 1950 i Värmland. Bott i bl.a Göteborg och utanför Arvika på gamla släktgården Trotakan. Pianopedagog, kyrkomusiker och på hel- eller deltid som yrkesverksam konstnär. Debututställning 1969 på Björngårdsvillan i Göteborg och därefter ca 37 utställningar runt om i Sverige och utomlands.

Klassisk musik är sammanvävd med mitt innersta språk, för uttryck även i måleriet. Det realistiska temat öppnar för en oändlighet av variationer, där detaljrikedom och briljans i presentationen eftersträvas - så långt det nu är möjligt.

Drivit verksamhet inom hotell, restaurang och turism där det under alla år visats både andras och min egen konst. Kontakter med konstnärer som betytt mycket både gällande samtal, workshops, kursverksamhet etc för att finslipa teknik och öppna dörrar.

 

 

 

 

 

 

 

Exempelvis Sjöhaget 4 km söder om Arvika i 13år,

 

 

 

 

 

 

ENGgården (fd HageGården) i Brunskog i 10år.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grundade Carlstad Art Gallery och drev det tillsammans med kontnärsvänner i Gallerian Duvan i centrala Karlstad 2020.

En lite kul utmaning som pensionär, i alla fall ett tag...

Medlem av bl.a: Svenska Konstnärer  (VIP)

Konstnärernas Riksförbund, KRO

Representerad på Wikipedia

Min bostad och atelje utanför Arvika. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now