Tema med variationer

Carlstad Art Gallery

Den 1 dec. 2019 öppnade vi nya galleriet i Galleria Duvan i centrala Karlstad. Några yrkesverksamma konstnärer delar på en fin lokal mitt i centret och ställer ut våra egna verk. Nutida realism, föreställande gedigna hantverk från konstär till kund utan kringelikrokar. 

Johannes och Annika Wessmark, 

Ylva storm, keramik, Oleg Nourpeissov,

Per-Inge Isheden och jag själv. Kanske bliv vi fler vartefter. Öppet vardagaer 10 - 19, lördagar 10 - 16, söndagar 12 - 15 dvs samma tider som Gallerian.

Född 1950 i Värmland. Bott i bl.a Göteborg och utanför Arvika på gamla släktgården Trotakan. Pianopedagog, kyrkomusiker och på hel- eller deltid som yrkesverksam konstnär. Debututställning 1969 på Björngårdsvillan i Göteborg och därefter ca 36 utställningar runt om i Sverige och utomlands.

Klassisk musik är sammanvävd med mitt innersta språk, för uttryck även i måleriet. Det realistiska temat öppnar för en oändlighet av variationer, där detaljrikedom och briljans i presentationen eftersträvas - så långt det nu är möjligt.

Drivit verksamhet inom hotell, restaurang och turism där det under alla år visats både andras och min egen konst. Kontakter med konstnärer som betytt mycket både gällande samtal, workshops, kursverksamhet etc för att finslipa teknik och öppna dörrar. 

Medlem av bl.a: Svenska Konstnärer  (VIP)

                            Konstnärernas Riksförbund,

Välkommen att besöka min atelje utanför Arvika:

Oleg, Malvina och dottern Nourpeissov

Ylva och Duvans marknadschef Giséle

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now